סמינר הרזיה

תפריט דיאטה

מה אוכלים היום? דיאטות, תפריט, הערכה עצמית

עקבו אחרינו בפייסבוק!

:בחירת הקוראים

דיאטת נאוולו

גם השבוע, הדיאטה שהובילה את סקר דעת הקהל שלנו היתה דיאטת נאוולו. ידוע כדיאטת ההרזיה הטבעית, נאוולו מבוססת על קורס דיאטה שמלמד כיצד להוריד משקל, ומה שלא פחות חשוב, לשמור עליו! האם סוף סוף יש דיאטה שפותרת לנו את בעיות המשקל אחת ולתמיד? שווה לבדוק

רישום חינם לסמינר הרזיה

promo
שם
שם

מתכון לחם מחיטה מלאה

מתכון לחם מלא זה יכול לשמש אתכם בדיאטת הלחם. מתכון לחם מחיטה מלאה שונה במקצת מאפיית לחם מקמח לבן, ולכן חשוב לדייק בכל שלב ושלב.

רכיבים:

אלו הרכיבים שלהם אתם זקוקים להכנת מתכון לחם זה:

  • 1/2 3 כוסות קמח מחיטה מלאה
  • שליש כוס חלב
  • רבע כוס דבש
  • כוס מים חמים
  • 1 1/4 כפיות מלח
  • רבע כוס שמן צמחי
  • שקית שמרים יבשים

מתכון לחם – שלבים

  1. לערבב בקערה גדולה כוס מים חמים עם המלח, הדבש, השמרים השמן והחלב. בשביל שמתכון הלחם יצליח, חשוב להקפיד ולערבב עד השגת תערובת אחידה.
  2. להוסיף את הקמח ולערבב היטב עד שתקבלו בצק אחיד.
  3. להניח את הבצק על משטח וללוש בעדינות את הבצק כ 10 דקות, או עד שהבצק יהיה חלק.
  4. עכשיו מוסיפים קצת שמן בקערה גדולה ומניחים את הבצק בקערה. הופכים את הבצק כך שיהיה מכוסה בשכבה דקה מאד של שמן.
  5. מכסים את הקערה במגבת ומניחים לבצק לתפוח במשך כשעה. אם הבצק הכפיל את גודלו, סימן שאתם בכיוון הנכון עם מתכון לחם זה.
  6. יש לקחת בחשבון שבחורף, במידה והמטבח קר, זמן התפיחה נהיה ארוך יותר.
  7. מוציאים את הבצק ומניחים אותו על משטח שעליו שפכתם מעט קמח. עכשיו אפשר לתת ללחם את הצורה שמועדפת עליכם, או פשוט להפוך אותו לסליל עבה וארוך.
  8. שימוש ברכיבים אלה אמור ליצור פת לחם של כ 25 סנטימטרים.
  9. כדאי למרוח שכבה דקה ביותר של שמן על התבנית בה תשימו את הלחם לפני הכנסתו לתנור.
  10. יש לעטוף את התבנית בפלסטיק בעדינות ומבלי למעוך את הבצק. להמתין חצי שעה עד שעה בזמן שהלחם תופח.
  11. כדאי להשתמש בתבנית שמתאימה כך שלאחר זמן ההמתנה, הבצק יהיה כ 3 סנטימטרים גבוה יותר מהתבנית עצמה.
  12. להוריד את הפלסטיק, ולחמם את התנור ל 180 מעלות. להשתדל לשים את התבנית במרכז התנור, ולבשל כ 40 דקות.
  13. לאחר שהוצאתם את הלחם מהתנור, לכסות עם רדיד אלומיניום בעדינות ולחכות 20 דקות.
  14. בכדי לבדוק האם הלחם מוכן, להכות בתחתית הלחם. אם שמעתם צליל חלול, הלחם מוכן. עדיף להמתין שהלחם יתקרר לפני שחותכים לפרוסות.